Lite om oss

 Uppfödning av Västgötaspets 

Jag och min ögonsten "Hippi" 

Annika Lundblad 

Förskollärare och dryga 50 år.

Gift med Peter och vi har 6 st barn. 4 har flugit ur boet men två bor fortfarande kvar. "Sladdisen" Oscar och Daniel som växelvis bor hemma och i Japan.

Mina intresse förutom mina hundar, uppfödning, hundutställningar är sport i olika former som bl.a friidrott, fotboll, MOTOGP och Boxning. 

Spelade fotboll i många år och var rätt skaplig om jag själv får säga detta, spelade även handboll på vintern i många år.  

Jag älskar att åka till solen och vi försöker att åka vår och höst då vi sällan har möjlighet att semestra och ta ledigt ihop på sommaren pg. av skördar och djur. 

Vi har för tillfället 5 st västgötaspetsar hemma. 

Lite historik 

Vi har ägt västgötaspets sedan 1988 vilket betyder att vi haft rasen över 30 år. Uppfödare sedan 2001. 

Vi har gård, tidigare med mjölkkor, nu med lite ungdjur och spannmålsodling.

 Dottern Ida som varit mycket duktig i Boxning. Foto: Jesper Anhede

Min far Bengt Nilsson var med och bildade en boxningförening i Tidaholm i början av 1960-talet. Intresset för boxning har jag växt upp med och när Mikael ville testa på så var det bara att köra ner honom till lokalen i Tidaholm, Ida och Daniel följde med.  Både Ida och Mikael var mycket aktiva i sin klubb och Ida i svenska-landslaget. Därför blev det naturligt att jag blev lite allt i allo runt boxningen med att sköta sponsring till Idas satsning, styrelsearbete, vara ledare, sköta hemsidor, skriva till tidningar, boka boende och köra till matcher m. m. osv. osv. 

Nu ligger kariärren på sparlåga men intresset är ändå stort och jag följer den mesta boxningen både på hemmaplan men också utomlands. 

Gillar MOTOGP och är ett stort Valentino ROSSI-fan  =) . 

IFK Göteborg i Fotboll och Färjestad BK i Hockey.